“Ben Kimim ?” Resim Sergisi Selçuk Efess Müzesinde

Kültür 27.08.2018 - 17:24, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8815+ kez okundu.
 

“Ben Kimim ?” Resim Sergisi Selçuk Efess Müzesinde

Son Üç gün, Meltem Aksay & Saffet Tuncel “Ben Kimim ?” Resim Sergisi
20 Ağustos'ta Selçuk Efes Müzesi'nde açılışı yapılan kişisel resim sergisi 30 Ağustos'a kadar tüm sanat severlerin ziyaretine açıktır.     MELTEM AKSAY KİMDİR: Meltem Aksay 1965 yılında malatya da doğdu eğitim hayatını ankarada tamamladı. sanat hayatına 2000 yulında amatörce başlayan meltem aksay 2005 yılında çeşitli karma sergilere katılarak profesyonelliğe giden yolda ilk adımlarını atmış oldu.aldığı olumlu tepkiler sonrasında yeteneklerini çeşitli kazanımlarla zenginleştirerek  eserlerini üretmeye devam etti.  meltem asay yalova başta olmak üzere bir cok ilde sergilere katılarak eserlerini sanat severlerin  beğenisine sunmaktadır.   SAFFET TUNCEL KİMDİR: Saffet Tuncel 1957 yılında Kars'ın Selim ilçesinde doğdu,1977 yılında Kars Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldu,1978 yılında ailesi ile birlikte İzmir’e yerleşti,1983 yılında Aliağa Petkim Petrokimya A.Ş.'de elektrik teknisyeni olarak işe başladı. İş yerinde çalıştığı dönemde çeşitli demokratik kitle örgütlerinde yöneticilik, başkanlık ve CHP Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu. 2004 yılında aynı iş yerinden emekli oldu. Resim çalışmalarına ise 2014 yılında başladı. Ayrıca amatörce bağlama çalma ve şiir denemeleri de bulunmaktadır. Emeklilik yaşamını ise Kuşadası Güzelçamlı'da sürdürmektedir.
Son Üç gün, Meltem Aksay & Saffet Tuncel “Ben Kimim ?” Resim Sergisi
20 Ağustos'ta Selçuk Efes Müzesi'nde açılışı yapılan kişisel resim sergisi 30 Ağustos'a kadar tüm sanat severlerin ziyaretine açıktır.
 

 

MELTEM AKSAY KİMDİR:

Meltem Aksay

1965 yılında malatya da doğdu eğitim hayatını ankarada tamamladı. sanat hayatına 2000 yulında amatörce başlayan meltem aksay 2005 yılında çeşitli karma sergilere katılarak profesyonelliğe giden yolda ilk adımlarını atmış oldu.aldığı olumlu tepkiler sonrasında yeteneklerini çeşitli kazanımlarla zenginleştirerek  eserlerini üretmeye devam etti.

 meltem asay yalova başta olmak üzere bir cok ilde sergilere katılarak eserlerini sanat severlerin  beğenisine sunmaktadır.

 

SAFFET TUNCEL KİMDİR:

Saffet Tuncel
1957 yılında Kars'ın Selim ilçesinde doğdu,1977 yılında Kars Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldu,1978 yılında ailesi ile birlikte İzmir’e yerleşti,1983 yılında Aliağa Petkim Petrokimya A.Ş.'de elektrik teknisyeni olarak işe başladı.
İş yerinde çalıştığı dönemde çeşitli demokratik kitle örgütlerinde yöneticilik, başkanlık ve CHP Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu.
2004 yılında aynı iş yerinden emekli oldu. Resim çalışmalarına ise 2014 yılında başladı. Ayrıca amatörce bağlama çalma ve şiir denemeleri de bulunmaktadır. Emeklilik yaşamını ise Kuşadası Güzelçamlı'da sürdürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.