Burak Oğuz Aday Adayı başvurusunu Yaptı.

Siyaset 24.10.2018 - 12:25, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3561+ kez okundu.
 

Burak Oğuz Aday Adayı başvurusunu Yaptı.

Burak Oğuz Aday Adayı başvurusunu Yaptı.
Urlanın tanınan ve sevilen simalarından olan Burak Oğuz Aday Adaylık başvueusunu Urla ilçe başkanlığına yaptı. Bir çok gazete, internetsitesi ve tv proglarımda başta ekonomi ile ilgili deneyim ve düşüncelerini aktaran Burak Oğuz Aynızamanda İnternet gazetemis artemishaber.com' da köşe yazarlığıda yapmakatadır. İlköğrenimini Urla “İskele İlkokulu’nda”, Orta ve Lise öğrenimini “Urla Lisesi’nde” tamamlayan ve Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden, mezun olan Burak Oğuz, şimdi Urla’yı yönetmeye talip oldu. Urla'ya hizmet etmek istiyor.  Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını ünvanı ile iş hayatına devam eden Burak OĞUZ, birçok sivil toplum kuruluşu ve demokratik kitle örgütlerinde görev almaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Burak Oğuz, özellikle mali ve ekonomi alanlarındaki tecrübelerini hemşerileriyle paylaşmaya kararlı. Kendisine çıktığı bu yolda artemishaber.com olarak başarılar diliyoruz.
Burak Oğuz Aday Adayı başvurusunu Yaptı.
Urlanın tanınan ve sevilen simalarından olan Burak Oğuz Aday Adaylık başvueusunu Urla ilçe başkanlığına yaptı. Bir çok gazete, internetsitesi ve tv proglarımda başta ekonomi ile ilgili deneyim ve düşüncelerini aktaran Burak Oğuz Aynızamanda İnternet gazetemis artemishaber.com' da köşe yazarlığıda yapmakatadır.

İlköğrenimini Urla “İskele İlkokulu’nda”, Orta ve Lise öğrenimini “Urla Lisesi’nde” tamamlayan ve Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden, mezun olan Burak Oğuz, şimdi Urla’yı yönetmeye talip oldu.

Urla'ya hizmet etmek istiyor. 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını ünvanı ile iş hayatına devam eden Burak OĞUZ, birçok sivil toplum kuruluşu ve demokratik kitle örgütlerinde görev almaktadır.

Evli ve 2 çocuk babası olan Burak Oğuz, özellikle mali ve ekonomi alanlarındaki tecrübelerini hemşerileriyle paylaşmaya kararlı. Kendisine çıktığı bu yolda artemishaber.com olarak başarılar diliyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.