CHP İlçe Örgütünden Kamu Oyuna Duyurulur.

Siyaset 07.10.2017 - 20:56, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3387+ kez okundu.
 

CHP İlçe Örgütünden Kamu Oyuna Duyurulur.

CHP İlçe Örgütü Adına Açıklama yapan İlçe Başkanı Hasan UYSAL Ertelenen Delege Seçimleri İle İlgili kamu oyuna bilgi verdi.
             07.10.2017 Cumartesi günü çarşaf liste ile yapılacak olan mahalli delege seçimlerimiz; bu sabah seçimin başlamasına 10 dakika kala bir grubun blok liste ile seçime girmek istemesi üzerine ertelenmiş ve 08.10.2017 pazar günü aynı saatler arasında Selçuk ilçe başkanlık binamızda yapılmasına karar verilmiştir. Erteleme kararı; İl yöneticileri ve sandık görevlileri ile blok liste isteyen grubun sözcülerinin olduğu toplantıda ortak alınmış ve tutanağa geçirilmiştir.İlçe Örgütü olarak demokrasiye inancımız ve partililerimize olan güvenimiz sonsuzdur.Bu bilinçle tüm partililerimizi yarın sandığa bekliyoruz. İlçe Örgütümüz delege listesini hazırlamış olup,yarın sandıklarda bu listeye tüm partililerimizi oy vermeye davet ediyorum.Asıl olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Saygılarımla.
CHP İlçe Örgütü Adına Açıklama yapan İlçe Başkanı Hasan UYSAL Ertelenen Delege Seçimleri İle İlgili kamu oyuna bilgi verdi.
             07.10.2017 Cumartesi günü çarşaf liste ile yapılacak olan mahalli delege seçimlerimiz; bu sabah seçimin başlamasına 10 dakika kala bir grubun blok liste ile seçime girmek istemesi üzerine ertelenmiş ve 08.10.2017 pazar günü aynı saatler arasında Selçuk ilçe başkanlık binamızda yapılmasına karar verilmiştir. Erteleme kararı; İl yöneticileri ve sandık görevlileri ile blok liste isteyen grubun sözcülerinin olduğu toplantıda ortak alınmış ve tutanağa geçirilmiştir.İlçe Örgütü olarak demokrasiye inancımız ve partililerimize olan güvenimiz sonsuzdur.Bu bilinçle tüm partililerimizi yarın sandığa bekliyoruz.
İlçe Örgütümüz delege listesini hazırlamış olup,yarın sandıklarda bu listeye tüm partililerimizi oy vermeye davet ediyorum.Asıl olan Cumhuriyet Halk Partisidir.
Saygılarımla.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.