CHP Selçuk Atatürk Mahallesi Delege Seçimleri İptal mi Oldu.

Siyaset 10.10.2017 - 18:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4043+ kez okundu.
 

CHP Selçuk Atatürk Mahallesi Delege Seçimleri İptal mi Oldu.

CHP'de Çok çekişmeli geçen Atatürk Mahallesi delege seçimleri yeniden yapılacak
CHP İlçe Başkanlığından Yapılan Açıklamada:" Degerlı Partılılerımız, Ataturk Mahallesı Delege Secimi Yapılan Itırazların  Degerlendırılmesı Sonucunda Yonetım Kurulu Kararı Ile Yenılenmesıne Karar Verılmıstır. Secım ,15 Ekım 2017 Pazar Gunu 09:00 Ile 17:00 Saatlerı Arasında Partı Bınamızda Yapılacaktır.Yapılacak Secımde Sadece Ataturk Mahallesınde Kayıtlı Uyelerımız Oy Kullanabılecektır.Saygılarımızla denildi. Parti içi mücadelede Seçim dengelerini değiştirecek olan Atatürk Mahallesi 29 kişiden oluşan en çok delegeye sahip.  
CHP'de Çok çekişmeli geçen Atatürk Mahallesi delege seçimleri yeniden yapılacak
CHP İlçe Başkanlığından Yapılan Açıklamada:"

Degerlı Partılılerımız, Ataturk Mahallesı Delege Secimi Yapılan Itırazların  Degerlendırılmesı Sonucunda Yonetım Kurulu Kararı Ile Yenılenmesıne Karar Verılmıstır. Secım ,15 Ekım 2017 Pazar Gunu 09:00 Ile 17:00 Saatlerı Arasında Partı Bınamızda Yapılacaktır.Yapılacak Secımde Sadece Ataturk Mahallesınde Kayıtlı Uyelerımız Oy Kullanabılecektır.Saygılarımızla denildi.

Parti içi mücadelede Seçim dengelerini değiştirecek olan Atatürk Mahallesi 29 kişiden oluşan en çok delegeye sahip.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.