CUMHURİYET NÖBETİNDE BULUŞUYORUZ

Yerel 26.10.2023 - 19:04, Güncelleme: 27.10.2023 - 15:24 5238+ kez okundu.
 

CUMHURİYET NÖBETİNDE BULUŞUYORUZ

Selçuk Demokrasi Platformu CUMHURİYET Nöbetinde
Selçuk Demokrasi Platformu Tarafından Yapılan Açıklamada:" 100. Yılına eriştirdiğimiz CUMHURİYETİMİZİN Kutlama Bayramı öncesinde Ülkemiz genelindeki sessizlik hepimizi üzüyor. Mevcut zihniyet milli bayramları kutlaMAmak  için her fırsatı değerlendiriyor. Çünkü. Onların zihniyetine ters düşüyor cumhuriyet.. Cumhuriyeti kutlamak eğlence değildir. Bize bu Vatanı verebilmek için, bu toprakları kanlarıyla sulayanları saygıyla anmaktır. Minnettarlığımızı göstermektir. Cumhuriyetimizi layık olduğu gibi elbette kutlayacağız. ATAMIZ'A VE SEHITLERIMIZE minnet borcumuzu ödeyeceğiz. Bu amaçla 28 Ekim 2023 Cumartesi günü akşam saat 20.00'da  Atatürk Anıtında CUMHURİYET NÖBETİ için buluşuyoruz. Bağlılık mesajlarımızla her birimize açık mikrofondan sesleneceğiz. Saat 23.00 te programı “ EFENDİLER YARIN CUMHURİYETİ İLAN EDECEĞİZ “ haykırışı ile bitirip yakacağımız CUMHURİYET MEŞALESİ başında nöbet tutacağız. Nöbetimizi 29 Ekim akşamı fener alayı meşalelerine devredeceğiz. Tüm Halkımızı Atatürk Anıtı önünde nöbet tutmaya davet ediyoruz . Atatürk Anıtı önünde coşkumuzu paylaşacağız. YAŞASIN CUMHURİYET " denildi.   Selçuk Demokrasi Platformu adına Metin ÇİTAK ÇYDD Şb. Bşk. Güllü KARTAL ADD Şb. Bşk.
Selçuk Demokrasi Platformu CUMHURİYET Nöbetinde

Selçuk Demokrasi Platformu Tarafından Yapılan Açıklamada:"

100.

Yılına eriştirdiğimiz CUMHURİYETİMİZİN

Kutlama Bayramı öncesinde Ülkemiz genelindeki sessizlik hepimizi üzüyor.

Mevcut zihniyet milli bayramları kutlaMAmak  için her fırsatı değerlendiriyor.

Çünkü. Onların zihniyetine ters düşüyor cumhuriyet..

Cumhuriyeti kutlamak eğlence değildir. Bize bu Vatanı verebilmek için, bu toprakları kanlarıyla sulayanları saygıyla anmaktır.

Minnettarlığımızı göstermektir. Cumhuriyetimizi layık olduğu gibi elbette kutlayacağız.

ATAMIZ'A VE SEHITLERIMIZE minnet borcumuzu ödeyeceğiz. Bu amaçla

28 Ekim 2023 Cumartesi günü akşam saat 20.00'da 

Atatürk Anıtında

CUMHURİYET NÖBETİ için buluşuyoruz.

Bağlılık mesajlarımızla her birimize açık mikrofondan sesleneceğiz.

Saat 23.00 te programı “ EFENDİLER YARIN CUMHURİYETİ İLAN EDECEĞİZ “ haykırışı ile bitirip yakacağımız

CUMHURİYET MEŞALESİ başında nöbet tutacağız. Nöbetimizi 29 Ekim akşamı fener alayı meşalelerine devredeceğiz. Tüm Halkımızı Atatürk Anıtı önünde nöbet tutmaya davet ediyoruz . Atatürk Anıtı önünde coşkumuzu paylaşacağız.

YAŞASIN CUMHURİYET " denildi.

 

Selçuk Demokrasi Platformu adına Metin ÇİTAK ÇYDD Şb. Bşk.

Güllü KARTAL ADD Şb. Bşk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.