Kemal KILIÇDAROĞLU’NDAN Belediye İşçilerine Kadro Müjdesi

Yerel 28.04.2023 - 14:55, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 5674+ kez okundu.
 

Kemal KILIÇDAROĞLU’NDAN Belediye İşçilerine Kadro Müjdesi

Tüm taşeron işçilere ve sözleşmeli öğretmenlere kadro müjdesi!
Belediyeler de dahil olmak üzere tüm taşeron işçilere, sözleşmeli ve ücretli öğretmenlere kadro müjdesi verildi. İşte detaylar… Türkiye’de taşeron işçi, sözleşmeli, ücretli, geçici, mevsimsel diye devlette çalışanlar arasında, çalışanların sosyal ve özlük haklarında büyük bir ayrımcılık var. İşte bu ayrımcılığa son verilecek. Belediyelerde veya diğer tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm taşeron işçilere, sözleşmeli veya ücretli öğretmenlere kadro müjdesi verildi. Tüm taşeron işçilere ve öğretmenlere kadro müjdesini veren Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘’kamu çalışanlarının arasında ayrımcılık olmaz. Devlette taşeron işçi çalıştırmaz, kadrolu işçi çalıştırır. Size söz tüm taşeronlara ve sözleşmeli öğretmenlere hemen kadro vereceğiz’’ dedi. Kadro müjdesi ile beraber kapanan tüm şeker fabrikalarını tekrar açacaklarını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikasını da Katarlılardan geri alacaklarını belirtti. İlaveten kamuda sözlü sınav-mülakatların kaldırılacağını belirten Kılıçdaroğlu, köy okullarının yeniden açılacağını ve hemen 100 bin öğretmen atamasının yapılacağını söyledi. Gittiği Afyonkarahisar’da konuşan Kılıçdaroğlu ‘’Aile Destek Sigortası’’ projesini getireceklerini ve bu şekilde geliri olmayan hiçbir aile kalmayacak dedi. Kılıçdaroğlu ''Afyon aynı zamanda eğitimin de merkezi ama bu şehir kan kaybetti. Bunun için yol belli Millet İttifakı'na oy vereceksiniz. Şeker fabrikalarını kapattılar söz veriyorum yeniden açacağız. Onlar şeker ithal ediyorlar, buğday ithal ediyorlar, gübre ithal ediyorlar bir biz milliyetçiyiz diyorlar. Milliyetçi olan kendi ülkesine yatırım yapar. Londra'nın bir mahallesinde bir bölümü alıp kapattılar. Sanıyorlar ki Bay Kemal bunları görmeyecek. Hayır efendim." dedi. KAYNAK:https://www.avazturk.com/tum-taseron-iscilere-ve-sozlesmeli-ogretmenlere-kadro-mujdesi-74639h.htm
Tüm taşeron işçilere ve sözleşmeli öğretmenlere kadro müjdesi!

Belediyeler de dahil olmak üzere tüm taşeron işçilere, sözleşmeli ve ücretli öğretmenlere kadro müjdesi verildi. İşte detaylar…
Türkiye’de taşeron işçi, sözleşmeli, ücretli, geçici, mevsimsel diye devlette çalışanlar arasında, çalışanların sosyal ve özlük haklarında büyük bir ayrımcılık var. İşte bu ayrımcılığa son verilecek. Belediyelerde veya diğer tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm taşeron işçilere, sözleşmeli veya ücretli öğretmenlere kadro müjdesi verildi.

Tüm taşeron işçilere ve öğretmenlere kadro müjdesini veren Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘’kamu çalışanlarının arasında ayrımcılık olmaz. Devlette taşeron işçi çalıştırmaz, kadrolu işçi çalıştırır. Size söz tüm taşeronlara ve sözleşmeli öğretmenlere hemen kadro vereceğiz’’ dedi.

Kadro müjdesi ile beraber kapanan tüm şeker fabrikalarını tekrar açacaklarını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, tank palet fabrikasını da Katarlılardan geri alacaklarını belirtti. İlaveten kamuda sözlü sınav-mülakatların kaldırılacağını belirten Kılıçdaroğlu, köy okullarının yeniden açılacağını ve hemen 100 bin öğretmen atamasının yapılacağını söyledi.

Gittiği Afyonkarahisar’da konuşan Kılıçdaroğlu ‘’Aile Destek Sigortası’’ projesini getireceklerini ve bu şekilde geliri olmayan hiçbir aile kalmayacak dedi.

Kılıçdaroğlu ''Afyon aynı zamanda eğitimin de merkezi ama bu şehir kan kaybetti. Bunun için yol belli Millet İttifakı'na oy vereceksiniz. Şeker fabrikalarını kapattılar söz veriyorum yeniden açacağız. Onlar şeker ithal ediyorlar, buğday ithal ediyorlar, gübre ithal ediyorlar bir biz milliyetçiyiz diyorlar. Milliyetçi olan kendi ülkesine yatırım yapar.

Londra'nın bir mahallesinde bir bölümü alıp kapattılar. Sanıyorlar ki Bay Kemal bunları görmeyecek. Hayır efendim." dedi.

KAYNAK:https://www.avazturk.com/tum-taseron-iscilere-ve-sozlesmeli-ogretmenlere-kadro-mujdesi-74639h.htm
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.