SELÇUK’UN 100 YILLIK ENERJİSİ GARANTİ ALTINDA

Yerel 27.03.2018 - 14:45, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7350+ kez okundu.
 

SELÇUK’UN 100 YILLIK ENERJİSİ GARANTİ ALTINDA

SELÇUK’UN 100 YILLIK ENERJİSİ GARANTİ ALTINDA
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yeni yapılan trafo yerini gezdi. Tarımsal sanayi alanı içerisinde inşa edilecek olan yeni trafo ile Selçuk’un 100 yıllık elektrik ihtiyacı karşılanacak. Turizm ve tarım açısından önemli bir yerleşim olan Selçuk’a güvenilir enerji sağlanması, artan enerji ihtiyacının daha rahat bir şekilde sağlanması ve kente gelen elektriğin enerji iletim kapasitesinin arttırılması için tarımsal sanayi alanında trafo inşa edilecek. Kente gelen elektriğin iletim kapasitesinin arttırılması için inşa edilecek trafo merkezini gezen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 2014 yılından itibaren Selçuk’a yeni bir trafo merkezi kazandırılması için çalışıldığını belirterek; “Selçuk’un artan nüfusu, kentin tarım ve turizme dayalı kimliği elektrik tüketiminde artışı da beraberinde getiriyor. Burada inşa edilecek trafo ile Selçuk’un elektrik ihtiyacı daha rahat ve güvenilir bir şekilde karşılanacak. Elektrik kesintileri son bulacak. Daha önce Torbalı’da bulunan Arslanlar Mevkii’ndeki bir merkezden elektrik alıyorduk. Bu trafonun inşaatı bitince Selçuk’un 100 yıllık elektrik ihtiyacı buradan karşılanacak” dedi.
SELÇUK’UN 100 YILLIK ENERJİSİ GARANTİ ALTINDA

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yeni yapılan trafo yerini gezdi. Tarımsal sanayi alanı içerisinde inşa edilecek olan yeni trafo ile Selçuk’un 100 yıllık elektrik ihtiyacı karşılanacak.

Turizm ve tarım açısından önemli bir yerleşim olan Selçuk’a güvenilir enerji sağlanması, artan enerji ihtiyacının daha rahat bir şekilde sağlanması ve kente gelen elektriğin enerji iletim kapasitesinin arttırılması için tarımsal sanayi alanında trafo inşa edilecek.

Kente gelen elektriğin iletim kapasitesinin arttırılması için inşa edilecek trafo merkezini gezen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 2014 yılından itibaren Selçuk’a yeni bir trafo merkezi kazandırılması için çalışıldığını belirterek; “Selçuk’un artan nüfusu, kentin tarım ve turizme dayalı kimliği elektrik tüketiminde artışı da beraberinde getiriyor. Burada inşa edilecek trafo ile Selçuk’un elektrik ihtiyacı daha rahat ve güvenilir bir şekilde karşılanacak. Elektrik kesintileri son bulacak. Daha önce Torbalı’da bulunan Arslanlar Mevkii’ndeki bir merkezden elektrik alıyorduk. Bu trafonun inşaatı bitince Selçuk’un 100 yıllık elektrik ihtiyacı buradan karşılanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.