SENGEL:"Cumhuriyet Halk Partisinin yegane amacı başta yerelde olmak üzere tüm Türkiye'de iktidar olmaktır. "

Siyaset 10.10.2017 - 12:42, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 2936+ kez okundu.
 

SENGEL:"Cumhuriyet Halk Partisinin yegane amacı başta yerelde olmak üzere tüm Türkiye'de iktidar olmaktır. "

CHP Selçuk Belediye Meclis Üyesi Filiz CERİTOĞLU SENGEL Yaptığı açıklamada
" 8.Ekim.2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü çok demokratik, çok katılımlı bir delege seçimi atlatmıştır. Öyle ki; hiçbir üyenin hiçbir üyeden farkı olmayan Partimizde, delege seçilenler veyahut seçilemeyenlerin, adaylık talebinde bulunanların tamamı Cumhuriyet Halk Partisinin tüm ilke ve amaçlarının farkındadır.  Blok listeyle gidilen seçimlerde, her iki listede de yer alan delege adaylarımız olduğu gibi sadece tek listeye giren veyahut hiçbir listeye dahil olmayan adaylarımızda bulunmuştur.  Seçilen delege Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütünün delegeleridir ve her biri Partimize emek veren, vermeye devam edecek olan delegelerdir.  Hiçbir kimse, hiçbir zümre Partimizin birliğini beraberliğini ortadan kaldıramaz.  Bundan sonraki süreç İlçe Kongre sürecidir. Ve eminim ki; Yerel Seçimleri atlatacak nitelikte olduğundan hiç şüphe duymayacağımız bir İlçe Başkanı ve yönetim teşkilatı kurulacaktır. Kazanan kendi partilimiz, kendi partimiz olacaktır.  Cumhuriyet Halk Partisinin yegane amacı başta yerelde olmak üzere tüm Türkiye'de iktidar olmaktır.  Yerel seçimlerde kimin aday adayı, kimin aday olacağı ile ilgili problem şimdinin problemi olmadığı gibi, bundan sonranın da problemi değildir. Çünkü Partimiz her şekilde Yerel iktidara hakim olacaktır. Tüm partililer ve Cumhuriyet'e inanlar ile Atatürk ilkelerine bağlı olan herkes birlik ve beraberlik çemberiyle hareket edecektir.  Bu sebeplerle seçilmiş delegelerimize ve delege adayı olarak Parti içindeki seçime dahil olma cesaretinde bulunan delege adaylarını ve büyük bir katılım sağlayarak oy kullanmaya gelen tüm partililerimizi yürekten tebrik ediyor ve Cumhuriyet Halk Partisini yerel de ve Türkiye'de iktidar olacağına olan kararlılığımızı devam ettirdiğimizi beyan etmek istiyorum. Adaletsizliğin hüküm sürdüğü, işsizliğin giderek arttığı, ekonominin giderek kötüye gittiği, turizmin yok olduğu, tarım politikaları sonucunda üretimin tüketildiği tüm gidişata ancak ve ancak Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıyla sonlanacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Cumhuriyet Halk partisinin sadece iki rengi vardır; KIRMIZI ve BEYAZ...  Saygılarımla..."dedi.
CHP Selçuk Belediye Meclis Üyesi Filiz CERİTOĞLU SENGEL Yaptığı açıklamada
" 8.Ekim.2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü çok demokratik, çok katılımlı bir delege seçimi atlatmıştır. Öyle ki; hiçbir üyenin hiçbir üyeden farkı olmayan Partimizde, delege seçilenler veyahut seçilemeyenlerin, adaylık talebinde bulunanların tamamı Cumhuriyet Halk Partisinin tüm ilke ve amaçlarının farkındadır. 

Blok listeyle gidilen seçimlerde, her iki listede de yer alan delege adaylarımız olduğu gibi sadece tek listeye giren veyahut hiçbir listeye dahil olmayan adaylarımızda bulunmuştur. 
Seçilen delege Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütünün delegeleridir ve her biri Partimize emek veren, vermeye devam edecek olan delegelerdir. 

Hiçbir kimse, hiçbir zümre Partimizin birliğini beraberliğini ortadan kaldıramaz. 
Bundan sonraki süreç İlçe Kongre sürecidir. Ve eminim ki; Yerel Seçimleri atlatacak nitelikte olduğundan hiç şüphe duymayacağımız bir İlçe Başkanı ve yönetim teşkilatı kurulacaktır. Kazanan kendi partilimiz, kendi partimiz olacaktır. 

Cumhuriyet Halk Partisinin yegane amacı başta yerelde olmak üzere tüm Türkiye'de iktidar olmaktır. 
Yerel seçimlerde kimin aday adayı, kimin aday olacağı ile ilgili problem şimdinin problemi olmadığı gibi, bundan sonranın da problemi değildir. Çünkü Partimiz her şekilde Yerel iktidara hakim olacaktır. Tüm partililer ve Cumhuriyet'e inanlar ile Atatürk ilkelerine bağlı olan herkes birlik ve beraberlik çemberiyle hareket edecektir. 

Bu sebeplerle seçilmiş delegelerimize ve delege adayı olarak Parti içindeki seçime dahil olma cesaretinde bulunan delege adaylarını ve büyük bir katılım sağlayarak oy kullanmaya gelen tüm partililerimizi yürekten tebrik ediyor ve Cumhuriyet Halk Partisini yerel de ve Türkiye'de iktidar olacağına olan kararlılığımızı devam ettirdiğimizi beyan etmek istiyorum. Adaletsizliğin hüküm sürdüğü, işsizliğin giderek arttığı, ekonominin giderek kötüye gittiği, turizmin yok olduğu, tarım politikaları sonucunda üretimin tüketildiği tüm gidişata ancak ve ancak Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıyla sonlanacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Cumhuriyet Halk partisinin sadece iki rengi vardır; KIRMIZI ve BEYAZ... 
Saygılarımla..."dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.