TİCARET ODASINDA İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Esnaf 13.04.2018 - 20:23, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7848+ kez okundu.
 

TİCARET ODASINDA İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

TİCARET ODASINDA İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Selçuk Ticaret Odası’nda, 8 Nisan Pazar günü yapılan Meclis Üyeliği ve Meslek Komiteleri seçimlerinin ardından bugün ( 13.04.2018 Cuma) İlçe Seçim Kurulu gözetiminde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve TOBB Genel Kurul Delegeleri seçildi.  TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI KORAY YOLCU OLDU Oda Başkanı Koray Yolcu seçimlere katılan herkese teşekkür ederek, yeni dönemin Ticaret Odası üyeleri ve Selçuk için hayırlı olmasını diledi. Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kuruluna Murat Tabak, İsmail Karahan, Zeki Yeni ve Ümit Yolcu seçildi. Seçimin ardından Selçuk Ticaret Odası Meclisi bugün ilk toplantısını yaptı. Kanun gereği en yaşlı üye sıfatıyla Mustafa Ünsal başkanlığında toplanan Selçuk Ticaret Odası meclisi, Meclis Başkanı olarak Yusuf Dereli’yi, Başkan yardımcısı olarak Volkan Tabak ve katip üye Tamsuer Gültekin’i seçti. Yeni toplanan meclisin ilk kararı yönetim kurulu ve meclis üyelerinin görev süresi boyunca huzur hakkı almaması oldu.  Oda Disiplin kuruluna Mustafa İşlek, Osman Can, İbrahim Tomruk, Hasan Uysal, Yıldan Posta ve Ali Adıgüzel seçildi.  8 Nisan’da ilçe seçim kurulunun gözetiminde Oda üyelerinin katılımıyla yapılan seçim sonucu Oda meclisi şu şekilde oluşmuştu: İsmail Karahan, Mustafa Ünsal, İsmail Yalçınkaya, Murat Tabak, Levent Karavan, Koray Yolcu, Hasan Fahri Ilısu, Ümit Yolcu, Zeki Yeni, Yusuf Dereli, Tamsuer Gültekin, Volkan Tabak, İlkan Gülgün, Alpaslan Coşkun, Mehmet Taş
TİCARET ODASINDA İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Selçuk Ticaret Odası’nda, 8 Nisan Pazar günü yapılan Meclis Üyeliği ve Meslek Komiteleri seçimlerinin ardından bugün ( 13.04.2018 Cuma) İlçe Seçim Kurulu gözetiminde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve TOBB Genel Kurul Delegeleri seçildi. 

TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI KORAY YOLCU OLDU

Oda Başkanı Koray Yolcu seçimlere katılan herkese teşekkür ederek, yeni dönemin Ticaret Odası üyeleri ve Selçuk için hayırlı olmasını diledi.

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kuruluna Murat Tabak, İsmail Karahan, Zeki Yeni ve Ümit Yolcu seçildi.
Seçimin ardından Selçuk Ticaret Odası Meclisi bugün ilk toplantısını yaptı. Kanun gereği en yaşlı üye sıfatıyla Mustafa Ünsal başkanlığında toplanan Selçuk Ticaret Odası meclisi, Meclis Başkanı olarak Yusuf Dereli’yi, Başkan yardımcısı olarak Volkan Tabak ve katip üye Tamsuer Gültekin’i seçti.

Yeni toplanan meclisin ilk kararı yönetim kurulu ve meclis üyelerinin görev süresi boyunca huzur hakkı almaması oldu. 

Oda Disiplin kuruluna Mustafa İşlek, Osman Can, İbrahim Tomruk, Hasan Uysal, Yıldan Posta ve Ali Adıgüzel seçildi. 

8 Nisan’da ilçe seçim kurulunun gözetiminde Oda üyelerinin katılımıyla yapılan seçim sonucu Oda meclisi şu şekilde oluşmuştu:
İsmail Karahan, Mustafa Ünsal, İsmail Yalçınkaya, Murat Tabak, Levent Karavan, Koray Yolcu, Hasan Fahri Ilısu, Ümit Yolcu, Zeki Yeni, Yusuf Dereli, Tamsuer Gültekin, Volkan Tabak, İlkan Gülgün, Alpaslan Coşkun, Mehmet Taş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.