TİCARET ODASINDAN YENİ BİR EĞİTİM DAHA ; KONUMUZ TAKIM ÇALIŞMASI

Esnaf 11.10.2017 - 20:43, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3136+ kez okundu.
 

TİCARET ODASINDAN YENİ BİR EĞİTİM DAHA ; KONUMUZ TAKIM ÇALIŞMASI

TİCARET ODASINDAN YENİ BİR EĞİTİM DAHA ; KONUMUZ TAKIM ÇALIŞMASI
Ticaret Odası, üyelerinin istekleri doğrultusunda eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Katılımcıların keyifli zaman geçirdiği ve aynı zamanda profesyonel yaşamına ve özel hayatına katkı sağlayan Ticaret Odası eğitimleri oldukça ilgi görüyor. Geçtiğimiz Cuma akşamı yapılan Takım Çalışması eğitimine Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu üyesi İlkan Gülgün, Meclis üyeleri Ümit Yolcu, Levent Karavan, Oda üyeleri, çalışanları ve aileleri katıldı. Eğitim Uzmanı İletişimci Dilek Selçuk tarafından Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde oyunlar oynandı, takım çalışmasına örnek uygulamalar yapıldı.   Eğitim sonunda Dilek Selçuk’a çiçek takdim eden Meclis Başkanı Yusuf Dereli, "eğitim konusuna Oda olarak çok önem veriyoruz. Üyelerimiz hangi konularda eğitim almak istediklerini bize iletiyorlar biz de ona göre eğitim takvimi hazırlıyoruz. Önümüzdeki aylarda farklı alanlarda yeni eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
TİCARET ODASINDAN YENİ BİR EĞİTİM DAHA ; KONUMUZ TAKIM ÇALIŞMASI
Ticaret Odası, üyelerinin istekleri doğrultusunda eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Katılımcıların keyifli zaman geçirdiği ve aynı zamanda profesyonel yaşamına ve özel hayatına katkı sağlayan Ticaret Odası eğitimleri oldukça ilgi görüyor. Geçtiğimiz Cuma akşamı yapılan Takım Çalışması eğitimine Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Yönetim Kurulu üyesi İlkan Gülgün, Meclis üyeleri Ümit Yolcu, Levent Karavan, Oda üyeleri, çalışanları ve aileleri katıldı.
Eğitim Uzmanı İletişimci Dilek Selçuk tarafından Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde oyunlar oynandı, takım çalışmasına örnek uygulamalar yapıldı. 
 Eğitim sonunda Dilek Selçuk’a çiçek takdim eden Meclis Başkanı Yusuf Dereli, "eğitim konusuna Oda olarak çok önem veriyoruz. Üyelerimiz hangi konularda eğitim almak istediklerini bize iletiyorlar biz de ona göre eğitim takvimi hazırlıyoruz. Önümüzdeki aylarda farklı alanlarda yeni eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.