TİCARET ODASININ DÜZENLEDİĞİ SOSYAL GÜVENLİK KONFERANSINA BÜYÜK İLGİ

Esnaf 27.03.2018 - 16:34, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8074+ kez okundu.
 

TİCARET ODASININ DÜZENLEDİĞİ SOSYAL GÜVENLİK KONFERANSINA BÜYÜK İLGİ

TİCARET ODASININ DÜZENLEDİĞİ SOSYAL GÜVENLİK KONFERANSINA BÜYÜK İLGİ
  Ticaret Odası sosyal güvenlik uygulamaları hakkında Selçuk Kent Belleği’nde düzenlediği konferansa Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete konuşmacı olarak katıldı. Ticaret Odası üyelerinin ve Selçuklu kadınların yoğun ilgi gösterdiği konferansta, kadınların sosyal güvenlik hakları üzerine konuşuldu, Meclis’ten yeni çıkan yeni torba yasayla ilgili yenilikler anlatıldı.    Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, ülkemizde sosyal güvenlik konusunda yoğun bir bilgi kirliliği olduğunun altını çizdi. Doğru zamanda doğru hamlelerin yapılmasının önemine değinerek, uygulamalar hakkında örnek olaylar aktardı.  Ne zaman ve hangi maaşla emekli oluruz, malulen ve engelli emekliliği, dul ve yetim aylıkları, meslek hastalığı, bireysel emeklilik gibi konularda bilgi aktaran Ete, katılımcılardan gelen sorulara geniş zaman ayırdı. Konferansa Selçuk Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli de katıldı.    Konferansın sonunda Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete’ye kentimizin sembolü Artemis heykeli takdim eden Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, sosyal güvenlik konusunun hepimizi ilgilendirdiğini belirterek bu önemli konuya ilişkin profesyonel destek almanın önemine dikkat çekti.
TİCARET ODASININ DÜZENLEDİĞİ SOSYAL GÜVENLİK KONFERANSINA BÜYÜK İLGİ
 
Ticaret Odası sosyal güvenlik uygulamaları hakkında Selçuk Kent Belleği’nde düzenlediği konferansa Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete konuşmacı olarak katıldı. Ticaret Odası üyelerinin ve Selçuklu kadınların yoğun ilgi gösterdiği konferansta, kadınların sosyal güvenlik hakları üzerine konuşuldu, Meclis’ten yeni çıkan yeni torba yasayla ilgili yenilikler anlatıldı. 
 
Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, ülkemizde sosyal güvenlik konusunda yoğun bir bilgi kirliliği olduğunun altını çizdi. Doğru zamanda doğru hamlelerin yapılmasının önemine değinerek, uygulamalar hakkında örnek olaylar aktardı.  Ne zaman ve hangi maaşla emekli oluruz, malulen ve engelli emekliliği, dul ve yetim aylıkları, meslek hastalığı, bireysel emeklilik gibi konularda bilgi aktaran Ete, katılımcılardan gelen sorulara geniş zaman ayırdı. Konferansa Selçuk Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli de katıldı. 
 
Konferansın sonunda Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete’ye kentimizin sembolü Artemis heykeli takdim eden Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, sosyal güvenlik konusunun hepimizi ilgilendirdiğini belirterek bu önemli konuya ilişkin profesyonel destek almanın önemine dikkat çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.