CHP İlçe Başkanı Hasan UYSAL Basın Açıklaması Yayınladı.

Siyaset 01.11.2017 - 22:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3488+ kez okundu.
 

CHP İlçe Başkanı Hasan UYSAL Basın Açıklaması Yayınladı.

CHP İlçe Başkanı Hasan UYSAL Basın Açıklaması Yayınladı.
Sayın:D.Zeynel Bakıcı, Bizim örgütümüz içerisinde 2019 da yapılacak yerel seçimlerde hangi adayın daha şanslı veya şanssız olduğu hakkında yorum yapmak sizin işiniz olamaz.Siz kent ve kentlimiz için güzel bir şeyler yapmak istiyorsanız, beceriksizliklerinizden dolayı içinden çıkılmaz hale getirdiğiniz çalışanların maaşları ve vatandaşların sorunlarını çözünüz. CHP yeri ve zamanı geldiğinde demokratik bir şekilde en iyi adayını belirler. Günü geldiğinde de davul zurna ile sizden belediyeyi devir teslim almasını bilir. Saygılarımla.         Hasan UYSAL                CHP    SELÇUK İLÇE BAŞKANI
CHP İlçe Başkanı Hasan UYSAL Basın Açıklaması Yayınladı.
Sayın:D.Zeynel Bakıcı,
Bizim örgütümüz içerisinde 2019 da yapılacak yerel seçimlerde hangi adayın daha şanslı veya şanssız olduğu hakkında yorum yapmak sizin işiniz olamaz.Siz kent ve kentlimiz için güzel bir şeyler yapmak istiyorsanız, beceriksizliklerinizden dolayı içinden çıkılmaz hale getirdiğiniz çalışanların maaşları ve vatandaşların sorunlarını çözünüz.
CHP yeri ve zamanı geldiğinde demokratik bir şekilde en iyi adayını belirler. Günü geldiğinde de davul zurna ile sizden belediyeyi devir teslim almasını bilir.
Saygılarımla.

        Hasan UYSAL
               CHP
   SELÇUK İLÇE BAŞKANI
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.