CHP Selçuk İlçe Sekreteri Osman Yelken Kamu oyuna bir açıklama yaptı.

Siyaset 02.11.2017 - 19:59, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3376+ kez okundu.
 

CHP Selçuk İlçe Sekreteri Osman Yelken Kamu oyuna bir açıklama yaptı.

CHP Selçuk İlçe Sekreteri Osman Yelken Kamu oyuna bir açıklama yaptı.
                                                                        KAMUOYUNA               Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde bulunduğum ve ilçe sekreterliğini yaptığım yaklaşık üç yıl boyunca basında hiç bir şekilde yer almadım.Ancak ; mahalle delege seçimlerinden sonra bazı bilgileri kamuoyu ile paylaşma gereği duydum.Asıl amacım Partililerimizin ve Selçuk Halkının bilgilenmesidir.             İlçe Başkanımız Hasan UYSAL ile birlikte seçilmiş olduğumuz olağan üstü kongre ve en son iki yıl önce yapılan olağan kongre süreci sonrasında, parti içi demokrasinin işletilmesi konusunda büyük hassasiyet gösterdik. Delege seçimlerinin ve ardından İlçe Kongresinin çarşaf liste ile yapılmasını sağladık. Yani seçilmek ve çalışmak isteyen her partilimizin aday olabilmesinin önünü açtık. Ki doğru olanı buydu ve bizim olmazsa olmazımızdı.Ta ki 07 Ekimde yine çarşaf liste ile yapmayı planladığımız seçime kadar.O günkü seçim için, partililerimize çağrıda bulunarak aday olmak isteyenlerin dilekçelerini topladık, tüm hazırlıklar yapıldı, çarşaf listeler hazırlandı. 07 Ekim sabahı saat 09'a beş dakika kala , eski belediye başkanı hazırlamış olduğu blok liste ile seçime gireceklerini bildirdi. Bu beklenmedik talep nedeniyle İl Yöneticilerimizin  ve kendisinin de  bulunduğu acil bir toplantı yapıldı. Seçimlerin 08 Ekime ertelenmesi oybirliği ile karara bağlandı ve kendisinin de imzasının olduğu bir tutanak düzenlendi.             Seçimlerin blok liste ile yapılmasının tüzüğümüze göre bir engel teşkil etmesi söz konusu değildir , yapılabilir. Ancak ; eski belediye başkanı blok liste talebi ile bir şey yapmış oldu. O eski " senci-benci " anlayışı tekrar partimize taşıdı. Ayrışmanın , bireyselleşmenin , benmerkezci düşüncenin önünü açtı. Bu delege seçimleri ile kırılganlıklar çoğaldı. İki genel seçim , bir referandum atlatan ve her üç sınavdan da başarı ile çıkan şu anki yönetim ve gecesini gündüzünü bu parti için feda eden eli öpülesi kadınlarımız yok sayıldı. Listenizde o kadınlarımızdan bir tanesi bile yok. Ancak partiye hiç uğramamış , hatta oy kullanmaya dahi gelmemiş ve seçilmiş pek çok kişi var. Ve size yakın insanlar çıkıyorlar sosyal medya hesaplarında , basında , yedi gruba karşı zafer kazanıldığını dile getirerek sevinç çığlıkları atıyorlar.             Şunu belirtmeliyim ki ; asıl olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Ben ve benim gibi düşünen partililerimizin sevdasıdır bu büyük parti. Onu iktidar yapmak hepimizin ortak hedefi olmalıdır.Birlik , beraberlik ve bir bütün içinde iktidara koşmalıyız. Bu nedenle ; gelin karnesi seçim sonuçlarındaki başarılar ile dolu olan yönetimimize güç verin , omuz verin , destek olun.Hem genelde hem de yerelde iktidar olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.             Sevgi ve saygılarımla.                                                                            Osman YELKEN CHP Selçuk İlçe Sekreteri
CHP Selçuk İlçe Sekreteri Osman Yelken Kamu oyuna bir açıklama yaptı.
                                                                        KAMUOYUNA
 
            Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde bulunduğum ve ilçe sekreterliğini yaptığım yaklaşık üç yıl boyunca basında hiç bir şekilde yer almadım.Ancak ; mahalle delege seçimlerinden sonra bazı bilgileri kamuoyu ile paylaşma gereği duydum.Asıl amacım Partililerimizin ve Selçuk Halkının bilgilenmesidir.
            İlçe Başkanımız Hasan UYSAL ile birlikte seçilmiş olduğumuz olağan üstü kongre ve en son iki yıl önce yapılan olağan kongre süreci sonrasında, parti içi demokrasinin işletilmesi konusunda büyük hassasiyet gösterdik. Delege seçimlerinin ve ardından İlçe Kongresinin çarşaf liste ile yapılmasını sağladık. Yani seçilmek ve çalışmak isteyen her partilimizin aday olabilmesinin önünü açtık. Ki doğru olanı buydu ve bizim olmazsa olmazımızdı.Ta ki 07 Ekimde yine çarşaf liste ile yapmayı planladığımız seçime kadar.O günkü seçim için, partililerimize çağrıda bulunarak aday olmak isteyenlerin dilekçelerini topladık, tüm hazırlıklar yapıldı, çarşaf listeler hazırlandı. 07 Ekim sabahı saat 09'a beş dakika kala , eski belediye başkanı hazırlamış olduğu blok liste ile seçime gireceklerini bildirdi. Bu beklenmedik talep nedeniyle İl Yöneticilerimizin  ve kendisinin de  bulunduğu acil bir toplantı yapıldı. Seçimlerin 08 Ekime ertelenmesi oybirliği ile karara bağlandı ve kendisinin de imzasının olduğu bir tutanak düzenlendi.

            Seçimlerin blok liste ile yapılmasının tüzüğümüze göre bir engel teşkil etmesi söz konusu değildir , yapılabilir. Ancak ; eski belediye başkanı blok liste talebi ile bir şey yapmış oldu. O eski " senci-benci " anlayışı tekrar partimize taşıdı. Ayrışmanın , bireyselleşmenin , benmerkezci düşüncenin önünü açtı. Bu delege seçimleri ile kırılganlıklar çoğaldı. İki genel seçim , bir referandum atlatan ve her üç sınavdan da başarı ile çıkan şu anki yönetim ve gecesini gündüzünü bu parti için feda eden eli öpülesi kadınlarımız yok sayıldı. Listenizde o kadınlarımızdan bir tanesi bile yok. Ancak partiye hiç uğramamış , hatta oy kullanmaya dahi gelmemiş ve seçilmiş pek çok kişi var. Ve size yakın insanlar çıkıyorlar sosyal medya hesaplarında , basında , yedi gruba karşı zafer kazanıldığını dile getirerek sevinç çığlıkları atıyorlar.

            Şunu belirtmeliyim ki ; asıl olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Ben ve benim gibi düşünen partililerimizin sevdasıdır bu büyük parti. Onu iktidar yapmak hepimizin ortak hedefi olmalıdır.Birlik , beraberlik ve bir bütün içinde iktidara koşmalıyız. Bu nedenle ; gelin karnesi seçim sonuçlarındaki başarılar ile dolu olan yönetimimize güç verin , omuz verin , destek olun.Hem genelde hem de yerelde iktidar olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
            Sevgi ve saygılarımla.                                                                      

     Osman YELKEN
CHP Selçuk İlçe Sekreteri
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.