AK PARTİ SELÇUK’TA İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Siyaset 22.09.2018 - 18:19, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8281+ kez okundu.
 

AK PARTİ SELÇUK’TA İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti Selçuk İlçe Başkanlığı’nda Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün katılımıyla senede bir kez yapılan ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.
  Ak Parti Selçuk İlçe Komisyonu ilçe binasında yoğun bir partili katılımıyla gerçekleştirilirken Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Çankırı, Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Osman Başterzi  ve Ak Parti Selçuk eski İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen katılım gösterdi. Ayrıca Ak Parti Selçuk’un kadın kolları başkanı Ziynet arabacı ve gençlik kolları başkanı Refik Yakıt toplantıda hazır bulundu. Osman Başterzi, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla yapılan ve yapılacak icraatları tek tek toplantıda partililere anlattı. “Yaşadığımız bu topraklar dünyanın en değerli topraklarıdır. Selçuk’u geliştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Partimiz hangi görevi verirse layıkıyla yapacağız. Bu anlamda partimizin emrindeyiz. Vatandaşlarımızın hem mutlu anlarında hem hüzünlü anlarında yanında olmaya çalışıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki mutluluk paylaştıkça çoğalır, hüzünler paylaştıkça azalır” dedi. Ayrıca Başterzi Gaziler Haftası nedeniyle partisinde bulunan Gürsel Okumuş’a da söz verilerek kürsüye gelmesini istedi. Kadın Kolları Başkanı Ziynet Arabacı’da yapılanları anlattıktan sonra Vekil Ceyda Çankırı, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Vekil Cemal Bekle kürsüye gelerek duygu ve düşüncelerini aktardı. Kürsüye son olarak İl Başkanı Aydın Şengül çıkarak şunları aktardı; “Yoğun bir genel seçimden çıkmış bulunmaktayız. Fakat davamızda yorgunluğun yeri yoktur. Şimdi yeniden herşeyi başlayıp koşturacağız, gerekirse uyumayacağız. Gönlü kırılmış dostlarımızın gönlünü alacağız. ayrıca şimdiden kimse kendisini belediye başkanı adayı görmesin. Zamanı gelince hak eden aday olacaktır. Bizler bu konuda araştırmalarımızı sürdürüyoruz.  Meclis üyeliği konusuna gelince ise kusura bakmasın kimse partide emeği olmayan meclis üyesi falan olamaz. Önceliğimiz her zaman bizlerle gece gündüz mücadele veren partidaşlarımızdır. Birlik ve beraberlikten başka hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur. Bu yolda çalışan bütün partililerimize başarılar diliyorum.” dedi. Konuşmasının ardından Tire’de yapılacak olan danışma komisyonuna katılmak üzere parti binasından ayrıldı. Bir süre sonra danışma komisyonu toplantısı kaldığı yerden devam etti.
Ak Parti Selçuk İlçe Başkanlığı’nda Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün katılımıyla senede bir kez yapılan ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

 

Ak Parti Selçuk İlçe Komisyonu ilçe binasında yoğun bir partili katılımıyla gerçekleştirilirken Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Çankırı, Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Osman Başterzi  ve Ak Parti Selçuk eski İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen katılım gösterdi. Ayrıca Ak Parti Selçuk’un kadın kolları başkanı Ziynet arabacı ve gençlik kolları başkanı Refik Yakıt toplantıda hazır bulundu.

Osman Başterzi, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla yapılan ve yapılacak icraatları tek tek toplantıda partililere anlattı. “Yaşadığımız bu topraklar dünyanın en değerli topraklarıdır. Selçuk’u geliştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Partimiz hangi görevi verirse layıkıyla yapacağız. Bu anlamda partimizin emrindeyiz. Vatandaşlarımızın hem mutlu anlarında hem hüzünlü anlarında yanında olmaya çalışıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki mutluluk paylaştıkça çoğalır, hüzünler paylaştıkça azalır” dedi. Ayrıca Başterzi Gaziler Haftası nedeniyle partisinde bulunan Gürsel Okumuş’a da söz verilerek kürsüye gelmesini istedi.

Kadın Kolları Başkanı Ziynet Arabacı’da yapılanları anlattıktan sonra Vekil Ceyda Çankırı, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Vekil Cemal Bekle kürsüye gelerek duygu ve düşüncelerini aktardı. Kürsüye son olarak İl Başkanı Aydın Şengül çıkarak şunları aktardı;

“Yoğun bir genel seçimden çıkmış bulunmaktayız. Fakat davamızda yorgunluğun yeri yoktur. Şimdi yeniden herşeyi başlayıp koşturacağız, gerekirse uyumayacağız. Gönlü kırılmış dostlarımızın gönlünü alacağız. ayrıca şimdiden kimse kendisini belediye başkanı adayı görmesin. Zamanı gelince hak eden aday olacaktır. Bizler bu konuda araştırmalarımızı sürdürüyoruz.  Meclis üyeliği konusuna gelince ise kusura bakmasın kimse partide emeği olmayan meclis üyesi falan olamaz. Önceliğimiz her zaman bizlerle gece gündüz mücadele veren partidaşlarımızdır. Birlik ve beraberlikten başka hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur. Bu yolda çalışan bütün partililerimize başarılar diliyorum.” dedi. Konuşmasının ardından Tire’de yapılacak olan danışma komisyonuna katılmak üzere parti binasından ayrıldı. Bir süre sonra danışma komisyonu toplantısı kaldığı yerden devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.