Selçuk Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Ve Uyuşturucu ile Mücadeleye Devam Ediyor.

Yerel 22.06.2020 - 15:59, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8602+ kez okundu.
 

Selçuk Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Ve Uyuşturucu ile Mücadeleye Devam Ediyor.

Selçuk Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Ve Uyuşturucu ile Mücadeleye Devam Ediyor.
      Selçuk ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak Selçuk İlçe emniyet müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda çok sayıda musluk ve banyo bataryaları ve bir miktar bakır kablonun çalındığı tespit edilmiş, çalanların tespitine yönelik yapılan araştırmalarda; belirtilen malzemeleri R.B. ve O.S. isimli şahısların bir işyerinden çaldıkları tespit edilmiş, şahıslar aynı gün muslukları satmak üzere taşırlarken çaldıkları malzemeler ile beraber ekiplerce yakalanmışlardır. Gerekli tahkikat devam etmektedir.         Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilçemizde yapılan çalışmalar neticesinde, ilçe merkezinde bir evde saksılara ve kasalara dikili vaziyette bir miktar dişi hint keneviri bitkisi elde edilmiş, dişi kint keneviri bitkilerini diken A.Ş. isimli şahıs ekiplerce yakalanmıştır. Gerekli tahkikat devam etmektedir.
Selçuk Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Ve Uyuşturucu ile Mücadeleye Devam Ediyor.
      Selçuk ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak Selçuk İlçe emniyet müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda çok sayıda musluk ve banyo bataryaları ve bir miktar bakır kablonun çalındığı tespit edilmiş, çalanların tespitine yönelik yapılan araştırmalarda; belirtilen malzemeleri R.B. ve O.S. isimli şahısların bir işyerinden çaldıkları tespit edilmiş, şahıslar aynı gün muslukları satmak üzere taşırlarken çaldıkları malzemeler ile beraber ekiplerce yakalanmışlardır. Gerekli tahkikat devam etmektedir.
 
      Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilçemizde yapılan çalışmalar neticesinde, ilçe merkezinde bir evde saksılara ve kasalara dikili vaziyette bir miktar dişi hint keneviri bitkisi elde edilmiş, dişi kint keneviri bitkilerini diken A.Ş. isimli şahıs ekiplerce yakalanmıştır. Gerekli tahkikat devam etmektedir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.