Selçuk Emniyeti Çalışmalarına Devam Ediyor

Yerel 10.08.2020 - 15:35, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8627+ kez okundu.
 

Selçuk Emniyeti Çalışmalarına Devam Ediyor

Selçuk’ta Uyuşturucu ve Ruhsatsız silah ele geçirildi.
Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durumundan şüphelenilerek durdurulan Y.D. ‘nin sevk ve idaresindeki araç içerisinde yapılan kontrolde bir adet ruhsatsız tüfek, tüfeğe ait 7 adet dolu fişek ve bir adet 7.65 çapında tabanca, tabancaya ait 7 adet dolu fişek elde edilmiş olup şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda ilçemizde parkta A.G. ve M.E isimli şahısların yapılan kontrolünde, üzerlerinden bıçak ve bir miktar esrar maddesi elde edilmiş olup şahıslar yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir.  Kaynak: Selçuk Emniyet Müdürlüğü
Selçuk’ta Uyuşturucu ve Ruhsatsız silah ele geçirildi.


Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durumundan şüphelenilerek durdurulan Y.D. ‘nin sevk ve idaresindeki araç içerisinde yapılan kontrolde bir adet ruhsatsız tüfek, tüfeğe ait 7 adet dolu fişek ve bir adet 7.65 çapında tabanca, tabancaya ait 7 adet dolu fişek elde edilmiş olup şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda ilçemizde parkta A.G. ve M.E isimli şahısların yapılan kontrolünde, üzerlerinden bıçak ve bir miktar esrar maddesi elde edilmiş olup şahıslar yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. 

Kaynak: Selçuk Emniyet Müdürlüğü
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.