Selçuk ilçesinde dağda kaybolan aileyi, AFAD ve AKUT Kurtardı.

Yerel 06.11.2017 - 08:59, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3963+ kez okundu.
 

Selçuk ilçesinde dağda kaybolan aileyi, AFAD ve AKUT Kurtardı.

Selçuk ilçesinde dağda kaybolduğunu bildiren 5 kişilik aile, AFAD ve AKUT ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.
  İzmir'in Selçuk ilçesinde yürüyüşe çıkan ancak patika yolu şaşırıp kaybolduğunu bildiren 5 kişilik aile, AFAD ve AKUT ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı.  Alınan bilgiye göre, Keçi Kalesi mevkisinde yürüyüşe çıkan Nedim Çalış ve eşi Merve Çalış, beraberlerindeki 3 çocuklarıyla birlikte havanın kararması nedeniyle dönüş yolunu şaşırdı. AFAD ve AKUT ekipleri, yardım talebinde bulunan aileyi bulmak için harekete geçti. AFAD İzmir ekibi ile AKUT İzmir ve Kuşadası ekipleri bölgeye giderek yer tespiti yaptı. Ekipler, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından aileye ulaştı. (AA)
Selçuk ilçesinde dağda kaybolduğunu bildiren 5 kişilik aile, AFAD ve AKUT ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

 

İzmir'in Selçuk ilçesinde yürüyüşe çıkan ancak patika yolu şaşırıp kaybolduğunu bildiren 5 kişilik aile, AFAD ve AKUT ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı. 

Alınan bilgiye göre, Keçi Kalesi mevkisinde yürüyüşe çıkan Nedim Çalış ve eşi Merve Çalış, beraberlerindeki 3 çocuklarıyla birlikte havanın kararması nedeniyle dönüş yolunu şaşırdı. AFAD ve AKUT ekipleri, yardım talebinde bulunan aileyi bulmak için harekete geçti.

AFAD İzmir ekibi ile AKUT İzmir ve Kuşadası ekipleri bölgeye giderek yer tespiti yaptı.

Ekipler, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından aileye ulaştı. (AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.