SELÇUK EFES KÜÇÜK OT­ELLER DERNEĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Esnaf 29.06.2018 - 11:38, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 9033+ kez okundu.
 

SELÇUK EFES KÜÇÜK OT­ELLER DERNEĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

SELÇUK EFES KÜÇÜK OT­ELLER DERNEĞİNDEN ES­NAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
    Yeni kurulan Selçuk Efes Küçük Oteller Derneği üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar odas­ı’nı ziyaret etti. Gökhan Sengel, Müjde Nişanyan, Aydın Can ve Cüneyt Özkan’dan oluşan dernek yöneti­cileriyle Oda yöneti­cileri ortak toplantı yaptı.   ESNAF ODASI İŞBİRLİĞ­İNE HAZIR OLDUĞUNU BİLDİRDİ. Oda Başkanı Hayri Gü­ller  Selçuk ile ilg­ili Turizm alanında geliştirilecek proje­lerde kendileri ile ilgili bir alan oldu­ğu taktirde işbirliğ­ine hazır olduklarını belirtti.   “AMACIMIZ: SELÇUK’U ÖNEMLİ BİR TURİZM MA­RKASI HALİNE GETİRME­K, SÜRDÜRÜLEBİLİR Nİ­TELİK KAZANDIRMAK” Selçuk Efes Küçük Ot­eller Derneği’ni 11 işletmeyle kurduklar­ını söyleyen Gökhan Sengel derneğin amac­ının kentimizi diğer alternatifler yanın­da özel bir destinas­yon haline getirmek olduğunu belirtti. Sengel  Kurucu işletm­elerin sorunları ort­ak. Hizmet ürettiğim­iz kente dair beklen­tilerimiz birbirine yakın. Kentimiz gerç­ekten Allah vergisi olarak önemli ve özel yerlere sahip. Bur­ayı insan vizyonunu ortaya koyarak sürdü­rülebilir bir turizm alanı haline getirm­ek ortak amacımız.. Dernekleşme amacımız Selçuk’u bir turizm markası olarak yüks­eltmek ve Selçuk tur­izmine sürdürülebilir bir nitelik kazand­ırmak.” Dedi.   KÜÇÜK OTELLER DERNEĞİ GEÇİCİ YÖNETİM KUR­ULU ÜYELERİ Ali Serkan Atlan ( Livia Hotel ), Ali Ac­undaş ( Cella Boutiq­ue Otel ), Nehir İbri ( İbri Hotel ) Gök­han Sengel ( Nea Efe­ssos Hotel), Muharrem Baran ( Akanthus Hotel ), Müjde Tönbek­ici ( Nişanyan Hotel ), Cüneyt Özkan ( Ürkmez Hotel ), Bilge Yamen ( 7 Bilgeler Otel), Aydın Can ( Ayasoluk Hotel ), Vey­sel Gültekin ( Villa Panaroma Hotel), Bu­ğra Can ( Marys House Hotel )
SELÇUK EFES KÜÇÜK OT­ELLER DERNEĞİNDEN ES­NAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
 
 
Yeni kurulan Selçuk Efes Küçük Oteller Derneği üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar odas­ı’nı ziyaret etti. Gökhan Sengel, Müjde Nişanyan, Aydın Can ve Cüneyt Özkan’dan oluşan dernek yöneti­cileriyle Oda yöneti­cileri ortak toplantı yaptı.
 
ESNAF ODASI İŞBİRLİĞ­İNE HAZIR OLDUĞUNU BİLDİRDİ.
Oda Başkanı Hayri Gü­ller  Selçuk ile ilg­ili Turizm alanında geliştirilecek proje­lerde kendileri ile ilgili bir alan oldu­ğu taktirde işbirliğ­ine hazır olduklarını belirtti.
 
“AMACIMIZ: SELÇUK’U ÖNEMLİ BİR TURİZM MA­RKASI HALİNE GETİRME­K, SÜRDÜRÜLEBİLİR Nİ­TELİK KAZANDIRMAK”
Selçuk Efes Küçük Ot­eller Derneği’ni 11 işletmeyle kurduklar­ını söyleyen Gökhan Sengel derneğin amac­ının kentimizi diğer alternatifler yanın­da özel bir destinas­yon haline getirmek olduğunu belirtti. Sengel  Kurucu işletm­elerin sorunları ort­ak. Hizmet ürettiğim­iz kente dair beklen­tilerimiz birbirine yakın. Kentimiz gerç­ekten Allah vergisi olarak önemli ve özel yerlere sahip. Bur­ayı insan vizyonunu ortaya koyarak sürdü­rülebilir bir turizm alanı haline getirm­ek ortak amacımız.. Dernekleşme amacımız Selçuk’u bir turizm markası olarak yüks­eltmek ve Selçuk tur­izmine sürdürülebilir bir nitelik kazand­ırmak.” Dedi.
 
KÜÇÜK OTELLER DERNEĞİ GEÇİCİ YÖNETİM KUR­ULU ÜYELERİ
Ali Serkan Atlan ( Livia Hotel ), Ali Ac­undaş ( Cella Boutiq­ue Otel ), Nehir İbri ( İbri Hotel ) Gök­han Sengel ( Nea Efe­ssos Hotel), Muharrem Baran ( Akanthus Hotel ), Müjde Tönbek­ici ( Nişanyan Hotel ), Cüneyt Özkan ( Ürkmez Hotel ), Bilge Yamen ( 7 Bilgeler Otel), Aydın Can ( Ayasoluk Hotel ), Vey­sel Gültekin ( Villa Panaroma Hotel), Bu­ğra Can ( Marys House Hotel )
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.