SELÇUK TİCARET ODASI BAŞKANI KORAY YOLCU GÜVEN TAZELEDİ

Esnaf 09.04.2018 - 09:29, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8410+ kez okundu.
 

SELÇUK TİCARET ODASI BAŞKANI KORAY YOLCU GÜVEN TAZELEDİ

SELÇUK TİCARET ODASI BAŞKANI KORAY YOLCU GÜVEN TAZELEDİ
  Selçuk Ticaret Odası’nda bugün (8 Nisan Pazar) gerçekleşen meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimlerinde “Selçuk İçin Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla tek listeyle giren mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu güven tazeledi.    Selçuk Ticaret Odası’nın tüm sektörleri Koray Yolcu ve ekibine ikinci kez evet dedi.  Yoğun bir katılımla gerçekleşen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimleri adeta bir demokrasi şölenine dönüştü.   STO Başkanı Koray Yolcu çalışma arkadaşlarına, seçimlere katılan herkese ve tüm Oda üyelerine teşekkür ederek “ İlk günkü heyecanla Selçuk için çalışıyoruz. Birlikte daha güçlü çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
SELÇUK TİCARET ODASI BAŞKANI KORAY YOLCU GÜVEN TAZELEDİ
 
Selçuk Ticaret Odası’nda bugün (8 Nisan Pazar) gerçekleşen meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimlerinde “Selçuk İçin Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla tek listeyle giren mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu güven tazeledi.
  
Selçuk Ticaret Odası’nın tüm sektörleri Koray Yolcu ve ekibine ikinci kez evet dedi.  Yoğun bir katılımla gerçekleşen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeliği seçimleri adeta bir demokrasi şölenine dönüştü.   STO Başkanı Koray Yolcu çalışma arkadaşlarına, seçimlere katılan herkese ve tüm Oda üyelerine teşekkür ederek “ İlk günkü heyecanla Selçuk için çalışıyoruz. Birlikte daha güçlü çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.