Selçuk'ta Yeni Bir Dernek.

Esnaf 08.06.2018 - 22:34, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8994+ kez okundu.
 

Selçuk'ta Yeni Bir Dernek.

Selçuk'ta Yeni Bir Dernek.
Selçuk efes küçük oteller  derneği,  selçuk’ta  faaliyet gösteren 11 küçük otel  işletmecisi  ;  bilge yamen, ali serkan atlan, gökhan sengel, nehir ibri, müjde tönbekici , ali acundaş , cüneyt özkan ,buğra can  ,veysel gültekin ,muharrem baran ve  aydın can  tarafından     haziran 2018’de   kuruldu. Dernek üyeleri 6 aydır yaptıkları toplantılar  sonucunda, selçuk  turizmini canlandırmak ve Selçuk turizmine  yeni bir ivme kazandırmak amacıyla birlikte hareket etmeye karar verdiklerini ve etkili bir dernek olarak faaliyetlerini yürüteceklerini belirttiler. Başlıca hedeflerinin selçuk ‘un turizm potansiyelini ve kalitesini artırarak selçuk’u aranılan bir destinasyon haline getirmek olduğunu belirten dernek yöneticileri turizm açısından selçuk’un hakettiği payı alamadığını ifade ettiler. Tarih ,kültür ,din , doğa ve deniz gibi turizmin birçok çeşidi için her şeyin selçuk' ta bulunduğunu belirten dernek yetkilileri selçuk’ta konaklama süresini arttırmak ayrıca konaklayanların daha keyifli  ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla projeler geliştirdiklerini ve diğer paydaşlar ile görüşerek bu projeleri sırasıyla faaliyete geçireceklerini  belirttiler. 
Selçuk'ta Yeni Bir Dernek.
Selçuk efes küçük oteller  derneği,  selçuk’ta  faaliyet gösteren 11 küçük otel  işletmecisi  ;  bilge yamen, ali serkan atlan, gökhan sengel, nehir ibri, müjde tönbekici , ali acundaş , cüneyt özkan ,buğra can  ,veysel gültekin ,muharrem baran ve  aydın can  tarafından     haziran 2018’de   kuruldu.

Dernek üyeleri 6 aydır yaptıkları toplantılar  sonucunda, selçuk  turizmini canlandırmak ve Selçuk turizmine  yeni bir ivme kazandırmak amacıyla birlikte hareket etmeye karar verdiklerini ve etkili bir dernek olarak faaliyetlerini yürüteceklerini belirttiler. Başlıca hedeflerinin selçuk ‘un turizm potansiyelini ve kalitesini artırarak selçuk’u aranılan bir destinasyon haline getirmek olduğunu belirten dernek yöneticileri turizm açısından selçuk’un hakettiği payı alamadığını ifade ettiler.

Tarih ,kültür ,din , doğa ve deniz gibi turizmin birçok çeşidi için her şeyin selçuk' ta bulunduğunu belirten dernek yetkilileri selçuk’ta konaklama süresini arttırmak ayrıca konaklayanların daha keyifli  ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla projeler geliştirdiklerini ve diğer paydaşlar ile görüşerek bu projeleri sırasıyla faaliyete geçireceklerini  belirttiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.